DiVa by Dessy

Блог за Грим, Красота, Мода, Стил и Лайфстайл.

четвъртък, 7 март 2013 г.

Pretty Box Vol.1

Малка кутийка пълна с изненади

Първите бели кутийки пристигнаха днес и бюти блоговете се напълниха със снимки от дългоочакваната изненада. Идеята е, че плащаш определена сума всеки месец, в нашия случай 24.95 лв. (получихме 10% намаление с първата кутия) и получаваш 5 различни продукта. Мистерията и вълнението идва от това, че не знаеш какви са продуктите в кутийката и можеш да изпробваш нови продукти всеки месец. Това е идея, която доста успешно работи в други Европейски държави и САЩ. Ето я вече реализирана и в България!

pretty box bulgaria

pretty boxx

prettybox
За съжаление съдържанието на тази кутия беше малко разочароващо за мен. Повечето продукти са мостри, един е продуктът в цял размер – балсам за устни. От всички мострени продукти получихме по 2 броя, специално за деня на жената ( или пък просто са им останали, в което няма нищо лошо, даже напротив! ;) ). Личното ми мнение е, че продуктите не заслужават парите, които платихме. Все пак се замислям дали да не си поръчам и втората кутия – елементът на изненадата и очакването са много вълнуващи. Но пък не съм сигурна колко бих платила за тази емоция…
Ето ги и продуктите и първото ми впечатление за тях.

Започвам с балсамчето за устни, което е продуктът в пълен размер.

FIGS & ROUGE Lip Balm

100% натурален продукт. Препоръчва се за омекотяване на суха или раздразнена кожа на устните, лицето или ръцете. Трябва да призная, че опаковката му е супер сладка! Пробвах балсама на устните и не мисля, че е подходящ. Има много силна натрапчива миризма, дори и леко неприятен вкус. Може би ще е по-добре да се ползва вечер или на ръцете. Продуктът се продава за 7.50 лв.

figs & rouge

Figs & Rouge lip balm

CREME 21 Грижа за ръце и тяло

Получихме 2 тестерчета по 15 мл. Малката тубичка е много подходяща за дамската чанта или при пътуване. Хидратиращ крем обогатен с ценни съставки като витамин Е. Нежна грижа за кожата за всеки ден и повод. Миризмата му е типична за крем за ръце. Попива бързо и оставя кожата гладка. Пълният размер е 150 мл за 4.70 лв.

Creme 21

SKINETICA

Лосион против кожни раздразнения, акне, петънца, пъпчици. Нанася се върху лицето с памуче всяка сутрин и вечер. Първото ми впечатление е, че мирише ужасно, но пък миризмата бързо изчезва. Подходящ е за всеки тип кожа и имам големи очаквания за него. Нямам търпение да го използвам за по-дълго време! Получихме мостри, а оригиналиният продукт идва в развасовка от 100 мл. за 16 лв.

Skinetica (2)

BM BEAUTY Peachy Glow Blusher

100% натурална минерална формула. Не съдържа парабени, не запушва кожата и й позволява да диша. Това е руж с много приятен прасковен цвят с много лек блясък. Ружът е по-оранжев, отколкото розов и това определено много ми допада, защото предпочитам тези под-тонове. Получихме мостра от 1 гр. Ще го ползвам дълго време, защото е доста икономичен продукт. Имаш нужда от съвсем малко количество за приятен цвят на скулите. Пълният размер е 4 гр. и се предлага за 18.50 лв.

bm beauty peachy glow blusher

BM Beauty Peachy Blusher

INGLOT Under Makeup Base

Когато отворих кутийката и видях този продукт в картичката с описанието, се зарадвах изключително много. Ползвала съм няколко пъти базата и много ми допада. Представете си разочарованието ми, когато открих само две мостри в кутията. И то такива, които ми дават винаги, когато си купя нещо от Инглот. Дори и имам още няколко неотворени. Мострите са 2 по 1 мл. Пълният размер е 30 мл. за 19.50 лв.

DSCF1227

Вие как намирате първата Pretty Box кутийка и бихте ли си я поръчали отново?

Поздрави и целувки!

Четете повече на
Pretty Box Vol.1

0 коментара:

Публикуване на коментар

Предоставено от Blogger.

Social Icons

Social Icons

Featured Posts

© DiVa by Dessy, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena