DiVa by Dessy

Блог за Грим, Красота, Мода, Стил и Лайфстайл.

неделя, 3 март 2013 г.

От корицата

На вашето внимание днес ще върна малко спомени от 2012. Или по друг начин казано – любимите ми корици за 2012 на най-обичаните модни списания – Vogue и Elle.
VogueFebЗапочваме с Vogue и февруарското издание, от чиято корица нежно ни се усмихва Аризона Мюз. С ретро дъх на пролет и обици – черешки, корицата разпръсква пролетно настроение и напомня за наближаващия цветен сезон. Мюз е облечена в Прада, а гримът е YSL.


Поздрави и целувки!
Четете повече на
От корицата


Март 2012 е посветена на любимата ми Лана Дел Рей. Това е безспорно една от любимите ми корици и не само защото е розова ;) . Лана е толкова женствена и красива. Облечена е в Lous Vuitton, a гримът е от Revlon.
















И отново прекрасната Кейт Мос е на юнското издание на списанието. Кейт отново е зашеметяваща и нямаше как да не я сложа в тази селекция. Копринената и рокля е на Версаче, а гримът на Tom Ford Beuty.














С Vogue ще приключим с изданието от ноември с Дженифър Лаурънс (не съм сигурна, че точно така се пише на български). Основната причина поради, която тази корица попада тук е невероятната дантелена рокля на Dolce & Gabanna. Гримът е от Lancome.















Продължаваме с изданията на Elle – друго любимо мое списание. Започваме с бялата корица на любимата ни gossip girl – Блейк Лайвли и невероятната и бяла рокля от колекцията на Виктория Бекъм. Изданието е от Март 2012.
















Друга розова корица е тази от септември с 27-годишната мега-певица Кейти Пери. С невероятната рокля и кукленско излъчване, това е една от най-красивите корици на Ел.

















Сара Джесика Паркър е на ноемврийския брой на изданието. Красива както винаги и излъчваща неподражаем сексапил, тя се е накиприла в Calvin Klein и изглежда наистина невероятно!





















Най-хубавото запазих за накрая! Първата корица на Ел с мъж на нея! И не кой да е, а всеобщият любимец – Дейвид Бекъм. Ах, този мъж как остарява! Става по и по-сексапилен с всяка изминала година. Дейв краси корицата на горещия месец юли. И за да си оплакнем хубавото очите, ще сложа две негови снимки ;) .



























Поздрави и целувки!
Четете повече на
От корицата

2 коментара:

  1. Ооох Лана! Прекрасна е! <33

    Андреа
    http://www.rosychicc.com/

    ОтговорИзтриване
  2. Ооо, страхотна е наистина и аз много я харесвам! В момента съм на вълна Лана и слушам само нея в колата!

    ОтговорИзтриване

Предоставено от Blogger.

Social Icons

Social Icons

Featured Posts

© DiVa by Dessy, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena