DiVa by Dessy

Блог за Грим, Красота, Мода, Стил и Лайфстайл.

вторник, 26 март 2013 г.

Неутрален опушен грим


опушен грим



Опушеният грим е топ-тенденция в грима всяка година, дори и в различни форми, нюанси и наситеност. Какво казват големите гримьори за тенденцията тази година? Отново ключовата дума е женственост!
Опушеният грим тази година е нежен, женствен и съблазнителен. Черните и тъмни цветове оставяме за вечерните партита, а за през деня наблягаме на кафявите и неутрални цветове. Няма да крия, че тази тенденция е особено по моя вкус, защото обичам кафявите нюанси сенки (мога дори да кажа, че са и единствените, които ползвам).
Ето и малко снимки от скорошни ревюта. Гримът е много нежен и естествен, аз може би бих добавила малко повече спирала на някои от тях ;) .
вечерен грим

грим уроци

дневен грим



Какво да използвате:
* Catrice вече си имат и NAKED палитра. Съдържа много приятни неутрални цветове. Съдържа всички цветове, които ще ви трябват за перфектния опушен грим.
* Maybelline Color Tattoo – On and On Bronze. Страхотни кремообразни сенки с интензивен цвят и екстра издръжливост. Могат да служат както за основа, така и да се носят самостоятелно за подчертаване на окото.
* Essence gel eyeliner – London Baby. Един от любимите ми продукти. Очна линия под формата на гел в кафяв цвят. Перфектна е за подчертаване на формата на окото и така обичаното от мен “котешко око”, в същото време е по-неутрална и естествена от черната.

И разбира се, да не забравяме спиралата! ;)

опушен грим как

Поздрави и целувки!
Четете повече на
Неутрален опушен грим

0 коментара:

Публикуване на коментар

Предоставено от Blogger.

Social Icons

Social Icons

Featured Posts

© DiVa by Dessy, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena