DiVa by Dessy

Блог за Грим, Красота, Мода, Стил и Лайфстайл.

четвъртък, 14 март 2013 г.

Модни тенденции пролет 2013

От модния подиум в нашия гардероб

За ежедневни модни идеи и бюти новини посетете официалния ми сайт:


И харесайте и споделете Фейсбук страницата ми :


Ето ги и тях! Цветни, смели, ярки и блестящи – това са новите модни тенденции за 2013! Всички сме виждали странните дрехи от модните подиуми, които трудно биха могли да се носят в реалния живот. Но ето, че сега ще ви представя топ 10 модни тенденции за тази пролет, които спокойно ще намерят място в нашия гардероб!

Панталони тип бермуди

Пролетни тенденции
Тези удобни и малко провлачени панталони бяха разхождани от моделите по модните подиуми цяла зима. Панталоните са удобни, шик и ултра модерни за този пролетно/летен сезон. С тях сякаш казваш: “Супер модерна съм и изглеждам елегантно без особени усилия ;) ”. С универсалната си кройка, която отива на всяка фигура и леко широка линия, те са подходящи за всяко момиче. Ама наистина, какво да не им харесаш!

Черно и бяло

черно и бяло
Обикновено сме свикнали да свързваме пролетните тенденции с ярки и свежи цветове ала Великденско яйце, но тази пролет дизайнерите решиха да ни изненадат и да сложат едно голямо ударение на черно-белите десени за идващия сезон ( разбира се, не пренебрегват и десените на цветя). Тази тенденция чудесно се вписва в понятието универсална: подходяща за носене през цялата година, лесна и евтина за изпълнение, достатъчно елегантна за офиса, а в подходящото съчетание може да бъде и достатъчно дръзка за топлите пролетни вечери!

Кожа на показ

прозрачни блузи
И като си говорим за топли вечери с коктейл в ръка, тази тенденция ни дава идея за перфектния секси тоалет. А в какво се крие чара му? В загадъчно подаващата се кожа… Може да е секси прозрачна блуза, или цепка на подходящото място, тенденцията може да се настрои и нагласи за всеки тип тяло и вкус.

Интересни очила

смели очила
Ако искате да добавите малко “ФЕШЪН” към ежедневния си тоалет и да се почуствате като на модния подиум, трябват ви само едни интересни слънчеви очила. Ключовата дума тук е “интересни”, дори такива, които предизвикват “О, Боже мой!” възклицания! Тези очила атакуваха модния подиум с безкомпромисна сила – ярки, странни, цветни, в невиждани форми! Всеки чифт по-ярък от предишния. Може би тук ще послужат огромните очила с рогови рамки на дядо ми…..

Раета

смели раета
Ако не си падате по ярки и цветни дрехи, раетата биха могли да разнообразят зимния ви гардероб. Не се страхувайте и поемете риск със смели и в същото време толкова елементарни форми. А колко лесно се съчетават – с дънкови материи за леко Американски стил, с цветя – за бохо напомняне, а от глава до пети – супер модерни! Бонус: можете да ги носите през всички сезони, а времето е доказало, че ще ги носите поне няколко години!

Луксозна кожа

кожени дрехи
Продължаваме да добавяме кожените дрехи към листа с покупки за тази пролет. И как да не го правим: достолепни, заслужили си признанието не само на времето, но и на всеки уважаващ се фашънист! Избирайте ги в семпли форми, дълбоки и наситени цветове, а прическата и гримът оставете леко небрежни. Добавете този секси рок ефект към тоалета си!

Извезани с мъниста

мъниста
След изминалите модни сезони покрити си шипове и капси, сякаш беше очаквано нещата да се завъртят в малко по-романтична посока. И какво по-романтично от блещукащи мъниста. Вдъхновенията са много – от Индия и Близкия Изток до Русия. Добавете този екстра блясък и приберете изчистените дрехи в дъното на гардероба, няма да ви трябват за известно време. А любимите ни индийските магазини да очакват нашествие от модисти!

Къси панталони

къси панталони
Да, да, любимите ми къси панталонки отново ще красят модните ни дупета. Но тази тенденция е дори по-интересна – цели костюми с къси панталони! Вълнуващо нали! Особено ако филма Баровки ви е бил от любимите. :) Тази тенденция можеше да се види по десетки модни подиуми през модните седмици. Интересно е съчетанието на момчешки стил и дамски сексапил. А не мислите ли, че леко строгата им визия идваща от дори самото име – костюм, ги прави идеални и за офиса. ;)

Спортни рокли

спортни рокли
Дам, определено ще съберат погледите на много момчета през идващия сезон. И сякаш не е разбираемо – широка къса рокличка с енергично излъчване и дъх на младост. Носете ги с високи токчета, летни сандали, ярки платформи, балеринки или просто кецки. Толкова момичешка и сладка, роклята дори намери място в колекцията на винаги строго елегантната Виктория Бекъм (голяма изненада, нали!) – последната снимка.

Остри обувки

остри обувки
И то не какви да е обувки, а ниски! Хммм, все още странна тенденция за мен, но коя съм аз да съдя “великите умове”! Подходящи за деня (все пак ще си запазим любимите токове за вечерните излизания), за офиса или разходка, те придават онези две капки стил, необходими на ниските обувки да изглеждат наистина елегантни. И ако преглътнем силното ухание на 90-те години, съм сигурна, че ще ги заобичаме! Пък и Питър Сом и Марк Джекъбс казаха, че са модерни, как да спорим!
Поздрави и целувки!
Четете повече на
Модни тенденции пролет 2013

3 коментара:

  1. Тенденцията черно и бяло определено много ми допада! <3

    ОтговорИзтриване
  2. Обичам черно и бяло... типичната класика!

    ОтговорИзтриване
  3. Определено мога да кажа, че това ми е лбимата цветова комбинация за всички времена! Мисля, че винаги е много актуална. Тази и тенденцията с късите панталонки и сакото са ми определено фаворити!

    ОтговорИзтриване

Предоставено от Blogger.

Social Icons

Social Icons

Featured Posts

© DiVa by Dessy, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena