DiVa by Dessy

Блог за Грим, Красота, Мода, Стил и Лайфстайл.

неделя, 17 февруари 2013 г.

Мрачен неделен ден

За ежедневни модни идеи и бюти новини посетете официалния ми сайт:

http://desiveleva.com/

И харесайте и споделете Фейсбук страницата ми :

http://facebook.com/desiveleva.com/


Още със събуждането си днес забелязах сивите облаци надвиснали над тепето отсреща. Понякога такова меланхолично време ми влияе много успокоително и релаксиращо. Толкова е сиво и мрачно, че сякаш времето е спряло. Добавяме и факта, че е неделя и получаваме формулата за "един мързелив ден". Хората са се изпокрили по топлите си къщи (колко са топли е спорно при тези цени на тока) и дори и кварталното куче - Джимито се беше покрило някъде. Отпих първа глътка от кафето си и си представих този перфектен мързелив ден за мен - мекичко одеалце и Сянката на вятъра на Карлос Руис Сафон, която чета в момента. Мдам, красота.... и тогава се сетих, че по-късно през деня съм на работа. Така и подбрах аутфита, който перфектно да отразява настроението ми - удобен, дори леко небрежен.


Може да се каже съм облечена с едни от най-удобните дрехи, които притежавам. Ще започна от обувките - кецове на Зара. Откакто Изабел Марант пуснаха такива, които със скоростта на светлината се появиха по краката на всеки оважаващ се фешънист, искам такива. Идеята за кецове с платформа е просто неустоима за мен. Трудно заменям високите токчета, но в името на модата.... нали... :) Това са перфектните кецове - супер удобни, а в същото време ти дават тези незаменими няколко сантиметра към ръста.


Пуловерът е сигурно най-носената дреха в гардероба ми този есенно/зимен сезон. Вманиачена съм на тема широки ( някои ги намират и за просулени, но какво ли и разбират ;) ) пуловери. Малко по-спортната визия определено ме нападна последните месеци. Ще трябва да направя една публикация за тях - заслужават си. Този пуловер е от H&M. Панталоните, които като погледнеш отблизо изглеждат като странна промазана кожа са на Манго. Както и велуреното яке. Обожавам това яке! Исках го толкова много, но поради някаква неосъзната причина от мен, не си го купувах, докато не го получих като подарък за Коледа от най-любимия човек. Най-лесния начин да ви докажа колко го обичам е като кажа, че почти цяла зима си изкарах зъзнеща в него.




Четете повече на  Мрачен неделен ден

0 коментара:

Публикуване на коментар

Предоставено от Blogger.

Social Icons

Social Icons

Featured Posts

© DiVa by Dessy, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena