DiVa by Dessy

Блог за Грим, Красота, Мода, Стил и Лайфстайл.

сряда, 27 февруари 2013 г.

Серуми за лице


За ежедневни модни идеи и бюти новини посетете официалния ми сайт:

http://desiveleva.com/

И харесайте и споделете Фейсбук страницата ми :

http://facebook.com/desiveleva.com/


Серумите са важна част от ежедневните грижи за кожата. Те са като малки течни специалисти по кожа. Има серуми за почти всичко – за бръчки, за петна, за хиперпигментация, за стягане, за възвръщане на еластичността и за още много други неща.
Серумът има по-малки молекули от тези на крема за лице и затова трябва да се нанася преди него. Това също означава, че може да проникне по-добре и по-дълбоко в кожата и по-ефективно да свърши своята магия. Консистенцията обикновено е много лека и лесна за нанасяне, освен това и бързо изсъхва върху лицето.
Лесно можете да намерите серум за вашата кожа, в зависимост от специфичните й нужди. Ще ви представя няколко предложения за серуми на достъпни и популярни в България марки.
серуми за лице
Bioderma Sebium Serum – 29.60 лв.
Първият обновяващ серум, третиращ късното акне
Има незабавен пилинг ефект, успокоява и премахва възпалителните лезии (възпалените пъпки). Отстранява комедоните (черни точки) и не позволява появата на нови
L`ORéAL Derma Genesis – стягащ серум – 32.88 лв.
За първи път серум L’OREAL спомага за създаването на нови клетки, за интензивно изглаждане на кожата и видимо намаляване на бръчките. Серум за по-гладки и фини пори.
ДЕВА Q10 + ОМЕГА 3 серум – 7.90 лв.
Представлява лека, немазна емулсия с висока концентрация на активни съставки, която дава добър и бърз ефект в борбата с бръчките. Обогатената му формула стимулира процесите на обновяване на клетките и забавя стареенето им, подобрява еластичността на кожата, заглажда съществуващите и намалява появата на нови бръчки.
AROMA COLLAGEN+OMEGA 3 – Серум за лице и шия против бръчки – 6.29 лв.
Стимулира естественото производство на колаген и еластин, за да разкрие по-гладка и стегната кожа. Поддържа кожата хидратирана и млада, с възстановен блясък.
А вие използвате ли серуми? Споделете с мен любимите си серуми и тези, от които сте доволни. Ще се радвам да разбера и вашето мнение по въпроса.
Поздрави и целувки!
Четете повече на
Серум за лице

0 коментара:

Публикуване на коментар

Предоставено от Blogger.

Social Icons

Social Icons

Featured Posts

© DiVa by Dessy, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena