DiVa by Dessy

Блог за Грим, Красота, Мода, Стил и Лайфстайл.

неделя, 17 февруари 2013 г.

ПЕРФЕКТНОТО ЧЕРВЕНО ЧЕРВИЛО


За ежедневни модни идеи и бюти новини посетете официалния ми сайт:

http://desiveleva.com/

И харесайте и споделете Фейсбук страницата ми :

http://facebook.com/desiveleva.com/

Обожавам червените червила! Това е една от големите ми страсти! Смятам, че придават изключителен драматизъм и изразителност на цялото лице. Подчертават устните невероятно, а очите просто блестят! Нося тъмни червила почти постоянно. Имам завидна колекция и обичам да пробвам нови нюанси. Добре съчетани и в подходящия нюанс, могат да се носят както на официални поводи, така и през деня. За ежедневно носене препоръчвам малко по-светли и матови цветове. Искрящите и лъскави нюанси оставям за вечер.




Последната ми придобивка е червилото на Ревлон - Cherries In The Snow, номер 440. Трябва да призная , че е невероятно червило! Цветът е уникален, леко малинов, със страхотен сатенен завършек. Обожавам да го нося през деня, чувствам се толкова специална! Обикновено очите ги оставам светли, в неутрални бежови нюанси и любимата ми очна линия. За да не изглежда много драматично, ползвам гел-очна линия на Essence , в цвят London baby - 02. Цветът е тъмно кафяв, стои много по-естествено и неутрално от черното, а в същото време придава тази страхотна линия на окото.  Да се върнем към червилото. Мисля, че светът е много универсален и би изглеждал страхотно и на по-тъмни тонове на кожата. 


Определено препоръчвам този продукт на всички,които обичат тъмните устни. Като издрълживост, не мога да се оплача, особено ако сложа отдолу молив. Обичам леко да променям нюанса на червилото с молив. Ако искам да е по-червено, слагам отдолу червен молив, а ако искам да розовее - слагам тъмно розов или цикламен молив. Малък трик за по-голяма издръжливост: след молива, слагам червилото или направо от гилзата или с четка. След това целувам една салфетка и слагам отгоре червило с четка. Задължително използвайте четка, това променя толкова нанасянето на продукта. По този начин червилото попада и в най-малките сгъвчици и пукнатини на устните и издържа по-дълго. А когато оставим излишната част от продукта върху салфетка - червилото цапа по-малко. 



И като за завършек ще споделя първи впечатления от фдт на Импала. Споменава се в много от блоговете и реших да го пробвам. Цената е по-малко от 5 лв, но продуктът не можа да ме впечатли. Първото, което забелязах е, че трудно се нанася. Много е гъст и трудно се работи с него. Дори и след като изсъхне стои лепкав и лъска много неестествено. Дори и за мен тази лъскавина е прекалена и трябваше да сложа малко пудра. Усещам го на лицето си, което ме дразни, а миризмата му е доста натрапчива (все пак изчезва след като се нанесе). Все пак не може да му се отрече, че е доста покривен и съм сигурна, че има хора, които биха намерили перфектния фдт в този продукт. 

Поздрави и целувки!






0 коментара:

Публикуване на коментар

Предоставено от Blogger.

Social Icons

Social Icons

Featured Posts

© DiVa by Dessy, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena