DiVa by Dessy

Блог за Грим, Красота, Мода, Стил и Лайфстайл.

четвъртък, 21 февруари 2013 г.

С дъх на мента


За ежедневни модни идеи и бюти новини посетете официалния ми сайт:

http://desiveleva.com/

И харесайте и споделете Фейсбук страницата ми :

http://facebook.com/desiveleva.com/


И за съжаление, нямам предвид разхлаждащо мохито ;) . Говоря за цвета залял страниците на модните списания още миналата пролет – резеда! Ако има момчета, които четат постовете – говоря за зелено, момчета. Зелено в най-разкошният му нюанс – пастелно, искрящо зелено! Цвета стои свежо и модерно, както в дрехите, така и в аксесоарите.
Trends_1
spring-color-trend-mint-green
29258
Стои страхотно с други пастелни цветове, като розовото или бежовото. А, за цветен класически вид – с класическо черно! С настъпването на пролетта отново обръщаме поглед към светлите и слънчеви цветове! И с популярността, която доби през миналата година, смятам, че резедата отново ще е на гребена на вълната.
mint-Copy1
BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQKFlRvNzVPdzBuUmVTM1ZDanZrMjdhNWcAAAACaWQKAXgAAAAEc2l6ZQ
Няма как да пропуснем и лаковете за нокти. Определено това стана един от най-популярните цветове за лакове за нокти. От светли и бледи пастелни нюанси за през пролетта и лятото, до по-плътни и тъмни цветове за есента.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
И една чудесна достъпна идея само за 2 лв. Това е лакът на Катерин Арлей с номер 715. Наситен зелен цвят с леки блестящи частици. И колкото и да не съм голяма маниачка на лакове за нокти, нямаше как да не му отдам заслуженото. Лесно се нанася, бързо съхне и издържа с дни ( при моята работа и постоянното търкане на ноктите в клавиатурата, това си е страхотно постижение). Недостатъци – няма достатъчно блясък сам по себе си, има нужда от топ лак. А също и премахването му от ноктите е доста трудно – много е упорит. Решението е тънки памучни лентички от тампони за грим натопени в лакочистител да постоят за минутка върху нокътя. Иначе няма махане.
Поздрави и целувки!
Catherine Arley 715
Четете повече на
С дъх на мента

0 коментара:

Публикуване на коментар

Предоставено от Blogger.

Social Icons

Social Icons

Featured Posts

© DiVa by Dessy, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena