DiVa by Dessy

Блог за Грим, Красота, Мода, Стил и Лайфстайл.

понеделник, 15 април 2013 г.

Очна линия за начинаещи

Очната линия е най-любимият ми козметичен продукт за всички времена! Това е и продуктът, който използвам най-много и всеки ден. Незаменим за подчертаване на окото и дори на целия поглед.
Един продукт а толкова много визии! Очната линия може да се сложи като нежна и тънка линия, която само да подчертае основата на миглите и да ги направи да изглеждат по-гъсти. Може да се експериментира с по-дебела линия (както обикновено аз я нося). Може да издължите окото и да му придадете по-котешка форма. А може и да добавите доза екстравагантност като развихрите въображението си!
Няколко момичета наскоро ме попитаха за съвети, като за начинаещи. На всички препоръчвам да започнат с очна линия тип писалка. Всички, които са я ползвали са много доволни и бързо се учат да работят с нея.

очна линия Catrice

Повече информация за продукта тук!

Очната линия е като фулмастер и се работи наистина лесно с нея. Аз ползвах тази на Essence и наистина за секунди можеш да си направиш права линийка. Единствения недостатък е, че бързо изсъхва. Надявам се да не е така с другите марки. Ето че и АртДеко имат такава.

Artdeco очна линия 1

Може да се купи от тук!

А следващата стъпка ще е гел очна линия ;) . С ръка на сърцето казвам, че обожавам гел очните линии! Но те са една идея по-сложни за нанасяне и трябва малко повече опит.

И разбира се, най-важното е опитът! Пробвайте, експериментирайте, опитвайте се и със сигурност ще се получи! С всяко изрисувано око сте една стъпка по-близо до достигането на ниво “очна линия мастер” ;) !

Поздрави и целувки!

очна линия

Четете повече на
Очна линия за начинаещи

0 коментара:

Публикуване на коментар

Предоставено от Blogger.

Social Icons

Social Icons

Featured Posts

© DiVa by Dessy, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena