DiVa by Dessy

Блог за Грим, Красота, Мода, Стил и Лайфстайл.

вторник, 23 април 2013 г.

Моден любимец: Обувки с остър връх

Инвазията на острите обувки с тънък ток

Зара обувки с тънък токСлед дебелите платформи и тежки масивни токове, някак си естествено беше да се завърнем към елегантността на острите обувки с тънък ток. Много класически, дори един приятел ги нарече банални, много шик и супер модерни! Разбира се печелите бонус точки, ако са в ярък и контрастен цвят. ;) Трябва да признаем, че няма как да се сравняват с удобството, което предлагат масивните токове и платформата, но ще го преживеем. Тези обувки вече се разхождат по модните подиуми, по червения килим и по модните блогове по целия свят.
Моето предложение е този прекрасен чифт от Зара в ярко розово. Може вече да сте ги видяли във Фейсбук (ако не сте – голям пропуск ;) , моля харесайте Фейсбук страничката ми тук). Освен любимия ми цвят, добавяме и любимият ми велур и ето един вече любим чифт :) . Цената е 55.95 лв.

И към всички суперлативи ще добавим, че са изключително универсални! Могат да се носят на официални поводи или в ежедневието с чифт изтъркани дънки, и разбира се с любимите ми бойфренд! Ето и лоша снимка от Фейсбук, за това как ги съчетах. Дънките можете да видите тук.
boyfriend jeans and pointed heels
neon heels
розови обувки
бекъм с остри обувки
неонови обувки
остри обувки
остри обувки с тънък ток
остри обувки и дънки
обувки с тънък ток
Риана обувки
тънък ток
Поздрави и целувки!
Четете повече на
Моден любимец: Обувки с остър връх

3 коментара:

  1. Много ги харесвам тези обувки,и имам тюркоазени от H&M, обаче съм ги обувала веднъж, тооолкова са неудобни... Може би пък моите са просто такива, или моите крака не си пасват с тях, не знам... Но е факт, че са много хубави!

    ОтговорИзтриване
  2. Много ми харесва аутфитът ти. Точно в мой стил. ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Радвам се, че ви харесва :) А, обувките наистина не са от най-удобните. ;)

    ОтговорИзтриване

Предоставено от Blogger.

Social Icons

Social Icons

Featured Posts

© DiVa by Dessy, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena