DiVa by Dessy

Блог за Грим, Красота, Мода, Стил и Лайфстайл.

понеделник, 2 септември 2013 г.

5 задължителни дрехи за университета

Какво да вземем с нас, ако отиваме да учим в друг град
Когато отиваме да учим в друг град е важно да имаме някои основни дрехи, които ще ни помогнат лесно да...

Какво да вземем с нас, ако отиваме да учим в друг град


Когато отиваме да учим в друг град е важно да имаме някои основни дрехи, които ще ни помогнат лесно да съчетаваме ежедневените си тоалети. Точно такива 5 дрехи ще ви покажа днес. Това са дрехи, които могат да послужат за основа на различни тоалети за различни поводи. С този пост, ще ви помогна да спестите място и пари, а в същото време да изглеждате неотразими всеки ден!

Да започваме!

дрехи за университет (Copy)

1. Риза и сако

Бяла, прозрачна, шарена, копринена, памучна, ризата е важна част от живота на всяка студентка. В училище лесно можем да минем с по-спортни дрехи, но в университета е добре да имаме малко по-елеганти дрехи. Можете да носите една риза ежедневно с по-спортни дрехи, или за по-специални поводи. Една от любимите части в гардероба ми!

А, какво по-подходяща колежанска дреха от сакото! Бяла фанелка, черно сако с подвити ръкави, сини скини дънки и цветни обувки или кецки, просто крещи колежански вид! А за онези моменти, в които се нуждаем от една доза “сериозност”, можем лесно да го съчетаем с елегантна пола и обувки на висок ток.

2. Тениски

Още една любима моя дреха! Имам тениски в най-различни цветове, които съчетавам с най-различни дрехи. Трябва ви най-обикновена памучна тениска, като препоръчвам да започнете с бяла. Единственото условие е, да е добре изгладена ;) . Освен, че е перфектната спортна дреха, това е и доста добра основа за “по-сложни” тоалети. Аз обичам да ги нося под по-прозрачни топове, или елеци, а за мен те са и най-подходящата дреха за едри и цветни бижута.

3. Жилетка

Плетивата отново са на гребена на вълната! А една жилетка лесно може да ни спаси от студените сутрини и вечери на есента. Изберете ги според личните си предпочитания – дали ще са къси или дълги, с дълъг или с къс ръкав, по-дбели или по-фини, така че да отразяват твоя стил!

4. Скини дънки

Дали има ученичка или студентка, която да не се възползва от удобството на тази дреха! Може да се сложи към по-спортните дрехи, но лесно може да се преобрази в перфектния клубен тоалет! И перфектно си пасва с всяка една дреха, която споменах досега ;)

5. Обувки

Както вече няколко пъти съм споменавала, обувките в телесен цвят са голямо оръжие за всяка жена! Не само, че цветово си пасват с всяка дреха, но и оптически издължават краката. Едни елегантни обувки на висок ток в телесен цвят биха могли да бъдат най-добрия ти приятел, не само през студентските години, а и цял живот!

А, за по-удобни и ежедневни обувки, препоръчвам кецове. Моите са от Зара и са от нашумялите (благодарение на Изабел Марант) кецове със скрита платформа. За мен, те са по-удобни от обикновените такива и изглеждат много по-добре. Въпреки че изглеждат много по-груби от нормалните кецове, все пак стоят много момичешко и сладко. :)

И за да обобщя всичко това и да покажа конкретни модели, съм приготвила видео! Йеййй, първото ми видео! :) Определено говоренето пред камера, не ми e такава страст като писането, но беше забавно! :)

П.П Можете да чуете мъжът ми да се подхилква на места зад апарата.

Поздрави и целувки!



3 коментара:

  1. Доста интересно и полезно видео! :))
    http://dreamsof-beauty.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  2. Супер полезно видео, Деси! Поздравления! :)
    Очаквам с нетърпение и следващото ти видео за грима. :)

    ОтговорИзтриване

Предоставено от Blogger.

Social Icons

Social Icons

Featured Posts

© DiVa by Dessy, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena