DiVa by Dessy

Блог за Грим, Красота, Мода, Стил и Лайфстайл.

вторник, 6 август 2013 г.

Модни тенденции Есен/Зима 2013


Есенно/Зимна Мода: Какво? Откъде? Колко?




Времето си лети, а есента наближава (колкото и да ми е неприятно това!).
И тъй като прекарах последните няколко дни вкъщи (болна посред лято :( ) заровена във виртуални дрехи, реших да ви поговоря малко за мода.

Есенно/Зимните колекции на дизайнерите отдавна са факт и вече можем да обобщим най-масовите тенденции, които кльощавите манекенки разхождаха по подиумите това лято. И не само ще ви покажа най-популярните модни стилове, но ще ви покажа и откъде можем да ги набавим в гардероба си по много по-икономичен начин! Разрових се из каталозите на достъпните модни марки налични в България и намерих точните продукти, с които да бъдем на гребена на вълната през идващия сезон. За съжаление, не всички марки имат онлайн каталози (моля, поправете това!) и затова дрехите, които ще ви представя днес са от Zara, H&M, Mango.

 Както всяка година, дизайнерите на Зара (представител на Индитекс в моята публикация) отново са стояли на първите редове по модните ревюта и безкомпромистно са обикаляли модните седмици по света. Новата колекция е изцяло повлияна от тенденциите на големите марки за следващия сезон. Разбира се, H&M не остават по-назад и ни предлагат своето индивидуално и младежко виждане за модата през есента на 2013. Манго, верни на себе си, ни подготвят една елегантна и официална колекция, подходяща за работещото момиче.

Четете повече на
Модни тенденции Есен/Зима 2013

0 коментара:

Публикуване на коментар

Предоставено от Blogger.

Social Icons

Social Icons

Featured Posts

© DiVa by Dessy, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena