DiVa by Dessy

Блог за Грим, Красота, Мода, Стил и Лайфстайл.

неделя, 21 юли 2013 г.

Shiseido в главната роля на грим "Без грим"

Блог за мода и стил, козметика, грим и съвети за красота на Dessy
Shiseido Perfect Hydrating BB cream

Натурални, естесвени и “без грим” ;)


Сигурна съм, че както аз, така и всички вие, които четете моя блог, вярвате в това, че една жена изглежда по-добре с грим (дори и малко ;) ). Не говорим за тежък, смешен и нескопосан (и често неподходящ за случая) грим, а нежен и незабележим такъв, който прикрива недостатъците и подчертава хубавите ни черти. Това аз наричам “без грим”. А главен герои в нашата сага днес е Шисейдо с перфектния си ББ крем и Perfect Rouge червило.

Продукти, за които много мога да говоря!

Perfect Hydrating BB Cream SPF 30




Перфектният ББ крем, и не само защото го мисля, а така си пише на опаковката! ББ кремът на Шисейдо съчетава в себе си оптималното ниво на грижа за кожата и грим в едно. Както всички продукти на марката, така и този крем е насочен предимно към облагородяването и грижата за нашата кожа. Това е хидратираща емулсия, която подхранва кожата, като в същото време я защитава (SPF 30). А благодарение на цветния пигмент в него, изравнява тена на кожата и придава гладък и свеж завършек. Резултатът е изравнен и сияен тен, гладка и защитена кожа.

Консистенцията е нежна и кадифена течна емулсия, която лесно се разнася по кожата. Аз имам нездрав тен и неравен цвят по кожата на лицето – червенини и петна. Ето защо за да се разхождам “без грим” ми трябва малко помощ. ББ кремът на Шисейдо кара кожата ми да изглежда гладка и равна. Предлага се в 2 цвятаПокритието е леко, незабележимо по кожата, а завършекът е естествен и сияещ. Изглежда като твоята кожа, но по-красива!

Shiseido BB cream

Шисейдо ББ крем

За да постигна още по-плътно покритие и изравняване използвам малко кореткор под очите, и евентуално на местата, на които имам нужда. Ако вие нямате такива недостатъци по кожата, няма нужда от нищо допълнително. А, за да придам още по-кадифен завършек на лицето си, слагам отгоре пудра или минерален фон-дьо-тен.

RIMMEL Match Perfection Ultra Creamy Powder


Римел Пудра


Четете повече на
Shiseido в главната роля на грим "Без грим"

0 коментара:

Публикуване на коментар

Предоставено от Blogger.

Social Icons

Social Icons

Featured Posts

© DiVa by Dessy, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena